Kaffebryggare

Hitta din bästa kaffebryggare online

Fördelen med att köpa kaffebryggare online är att man verkligen kan ta sig tid att jämföra innan man bestämmer sig. I butik är det lätt att bara ta det som råkar stå närmast, eller verkar billigast, utan att riktigt veta. För att bli kaffebryggare bäst i test 2022 tittar man på antal koppar som kan rymmas i kannan, programmeringsbara funktioner, automatiska droppstopp och avstängning, och vattenfiltrering. En kaffebryggare de luxe kan även ha termoskanna istället för värmeplatta och ha en inbyggd kaffekvarn.

Handgjord eller retro?

För den avancerade kaffedrickaren finns det ett par populära uppstickare bortsett från kombinerade tebryggare. Gillar man italiensk design ska man titta på en Smeg kaffebryggare. Den går helt i retro och ser grym ut på köksbänken. Detta är en bryggare som också kan smaksätta kaffet med utvald krydda eller smakpulver. Riktiga finsmakare väljer ofta den något dyrare Moccamaster. Dessa tillverkas för hand i Holland och utmärker sig med sina kopparledda mekanik som gör uppvärmningen och själva bryggandet till något alldeles extra.

Kaffebryggare med termos

Nu kan du äntligen beställa en kaffebryggare med termos, eller termoskanna, som det även kallas. Lätt att ta med sig till andra platser och fortsätta hålla kaffet varmt. Med sitt stålhölje ser den också alltid fräsch ut till skillnad från en traditionell glaskanna som kan tappa sin lyster efter ett tag. För alla som dricker mycket kaffe är detta en optimal lösning och man kan bespara sig en massa spring. Hos oss finner du kaffebryggare till alla från finsmakare till de som dricker stora mängder varje dag. Här kan du ta dig tid och jämföra och sedan få din favorit hemskickad direkt till dörren!