Espressomaskiner

Köp espressomaskin online

Här har vi samlat ett par noga utvalda espressomaskiner från kända och etablerade tillverkare. Att köpa en espressomaskin online till ett riktigt bra pris är den bästa investeringen som du som älskar kaffe kan göra. Med en espressomaskin bäst i test får du en fantastisk apparat som du kan göra mycket mer med, än att bara göra espresso. Istället kan du med en espresso som utgångspunkt få upptäcka en helt ny värld i köket som inkluderar alltifrån efterrätter som affogato, till drinkar som caffé corretto.

Klassiska kända tillverkare

Här hittar du bland annat espressomaskiner från klassiska märket Delonghi. Den här italienska tillverkaren har mer än 100 års erfarenhet av branschen och borde vara bekant för alla som är det minsta intresserade av kaffe och kvalitet. En annan klassisk tillverkare från espressons hemland Italien är Smeg. På senare år har det här märket blivit väldigt populärt tack vare sina kylskåp och köksredskap av hög kvalitet. Men företaget tillverkar även högkvalitativa espressomaskiner sedan mitten av förra seklet.

Mångsidiga espressomaskiner som är lätta att använda

Om du bara har sett baristor på caféer använda espressomaskiner så kanske du tror att de är svåra att använda. Visserligen kräver det lite mer handhavande än en vanlig kaffebryggare, men du kommer garanterat lära dig snabbare än du tror. Även vår bästa espressomaskin är mycket användarvänlig och helt anpassad för att kunna användas varje dag i hemmet. Självklart har vi också helt automatiska espressobryggare som gör din espresso på morgonen, eller efter middagen, med bara en knapptryckning. Vi har maskiner i klassiskt och rustikt utförande med blankt chassi och synliga mätare, men du hittar också moderna apparater med minimalistisk design.