Denna sous vide från Witt hjälper dig att få till den perfekta temperaturen när du lagar mat. Ställ in vilken temperatur du vill att sous viden ska ha och placera den på kanten av grytan/kastrullen fylld med vatten. Vakuum-förpacka kött, kyckling, fisk eller vad du själv önskar, och lägg sen ner dem i perfekt tempererat vatten och låt din sous vide sköta jobbet. Bli en mästerkock i köket med denna superpryl. Temperaturer: Entrecote: 54 grader (2 timmar, 250 gram/ 2 cm tjock). Ankbröst utan ben: 62 grader ( 3 timmar). Potatis: 84 grader (Stora 2 timmar, små 1 timme). Lax: 48 grader (200-300 gram, 25 min). Specifikationer: Effekt: 1000 W. Universalinsats lämplig för alla grytor och kar upp till 25 liter. Mått: H 44 x B 8 x D 11 cm. Vikt: 1,5 Kg. Temperaturintervall: 40-95 grader.