Vill du ha perfekt resultat i köket med professionell utrustning? Immersion Sous Vide Pro är det ultimata sättet att tillaga perfekt kött, fisk, frukt och grönsaker. Cirkulationspumpen roterar vattnet vid en konstant och exakt temperatur så att maten tillagas jämnt till perfektion. För ännu bättre resultat rekommenderar vi att vakuumförpackade påsar används. Sous Vide betyder “under vakuum” och har länge använts på restauranger över hela världen. Genom att först vakuum-förpacka kött, fisk, kyckling eller vad du nu önskar tillaga och sedan sänka ned dem i ett perfekt tempererat vatten gör att du kan uppnå fantastiska resultat. Du ställer in din Sous Vide på önskad temperatur, placerar den på kanten av en kastrull/gryta, startar timern och sen sköter resten sig självt. Eftersom temperaturen ligger helt stabilt finns ingen risk för att tillaga din råvara så att den blir torr. Temperaturen håller sig inom en noggrannhet på +/- 0.1°C tack vare att den cirkulerar vattnet. Specifikationer:- Kapacitet för upp till 15 liter- Maximal temperatur: 90°C- Timerfunktion upp till 72 timmar- Medföljande ställ för upp till 4 vakuumförpackade portioner- Medföljande sous vide-bollar i nätpåse för att hålla vattentemperaturen konstant och minska energiåtgång och avdunstning under tillagning - Effekt: 800W- 220-240V/50Hz