Med Miyabi Birch 5000MCD Gyutoh Kockkniv kan du göra allt och lite till, en kniv som låter dig skiva, hacka och skära med lätthet och elegans. Gyutoh är en japansk kockkniv av hög kvalité. En japansk kockkniv som behövs i alla kök på grund av dess mångsidighet. En allround kniv du kan filea tunna skivor fisk med, för att i nästa stund finhacka vitlök med. Kockkniven har en kärna av förädlat SG-2 stål, hårt MC63 (Micro Carbide) pulverstål som täcks av 100 lager rostfritt stål. Bladet är handslipat enligt en traditionell metod kallad Honbazuke vilket innebär att den slipas i tre steg där varje steg höjer skärpan. Detta ger kniven sin sylvassa egg som går under namnet ”Katana Edge”. Kniven fulländas av bladets fantastiska vågmönster och det klassiska D-formade handtaget i masurbjörk från finska Lappland. Gyutoh kniven har en bladlängd på 16 cm som motverkar att knogarna slår i skärbrädan när du arbetar med den. En komplett och välbalanserad kniv som låter dig skapa magi i köket.
- Bladlängd på 16 cm
- Äkta Japansk Kockkniv Ta hand om din värdefulla kniv på bästa sätt genom att diska den för hand och sedan torka av direkt med torr trasa eller handduk.