Två-delad pizzasten från Kamado SUMO. När man lägger samman de båda pizzastenarna skapas en isolerande luftkanal emellan vilket ger härligt krispiga pizzor som inte blir brända i botten. Passar även fint att baka bröd på med sin jämna, höga temperatur. Passar alla kol- och gasgrillar och är tillverkad av den naturliga mineralen cordierite. Cordierite har egenskapen att kunna utstå snabba och kraftiga temperatursvängningar utan att spricka sönder, vilket gör det till det optimala materialet för pizzastenar. Baka, garnera, grilla och njut! Kamado SUMO är framtaget av den världsberömde svenske kocken Johan Jureskog. Som den store köttprofil och grillentusiast han är, kände han att det saknades en grill som klarade det svenska tuffa klimatet och som kunde användas året om. Resultatet blev Kamado Sumo, ett varumärke med grillar och tillbehör av högsta kvalitet med förutsättningarna som behövs för nordisk grillning och som hela tiden är i framkant och utökar sitt sortiment.