Stekbord med kanter perfekt att ha på spishällen inklusive induktion från svenska Gourmetstål. Stekbordet fungerar perfekt att lägga direkt på elden eller grillen för härlig utomhusmatlagning och med sidoskyddet gör den sig perfekt för smashburgers och annat kött, fisk eller grönsaker. Servera maten direkt från stekhällen så håller den sig varm och du får en häftig servering. Självklart går den också bra att ställa i ugnen. Baka 1,5 liter deg eller 4-5 pizzor innan pizzastålet behöver återfå värme i 10 minuter för att sedan fortsätta. Det tar cirka 120 sekunder att baka pizza och cirka 60 sekunder för tunnbröd. Svenska företaget gourmetstål tillverkar sina produkter med varmvalsat stål från Norrbotten med sluttillverkning i Västerbotten vilket gör Gourmetstål till en helt norrländsk och svensk produkt. Alla Gourmetståls olika varianter har en speciell ytbehandling för ökad värmeyta och en naturlig non-stick. När du köper ditt gourmetstål ingår en praktisk tygkasse för förvaring och ett 40 sidors recept- och informationshäfte. Vikt ca 6 kg.