Torr-mörning sker i ett mörningsskåp och denna modell från Caso håller hög kvalitet och är lätt att använda. Tack vare den unika mörningsprocessen kommer köttet bli extra mört och smakfullt. Detta är den äldsta kända metoden och innebär att köttet hängs upp i benet under kontrollerad temperatur och fuktighet. DryAged Master 125 är ett mörningsskåp med kompressorteknologi som förvarar, presenterar och gör köttet mört. Skåpet har en kapacitet på 125 liter och dörren är tillverkad i UV-glas i tre lager, med ett integrerat lås. Själva skåpet är tillverkat i rostfritt stål. Det antibakteriella UV-ljuset kan både tändas och släckas. Temperaturen kan justeras från 2-14°C och den inre luftfuktigheten kan justeras från 50-85 %. De aktiva fläktarna ser till att hålla en jämn temperatur och funktionerna ställs in via en smart touch-panel. Här ingår dessutom galler och krokar för att hänga upp köttet.