Senaste inläggen

Spara Pengar genom att Köpa Kaffekapslar Online
 • 15 May, 2024

Att köpa kaffekapslar online har blivit ett populärt alternativ för kaffeälskare. Det erbjuder bekvämlighet, ett brett utbud och möjligheten att spara pengar. Här är några tips och fördelar med att köpa kaffekapslar på nätet. Stort Utbud och Bekvämlighet En av de största fördelarna med att köpa kaffekapslar online är det enorma utbudet. Fysiska butiker är ofta begränsade till vissa märken och sorter, medan onlinebutiker erbjuder ett mycket bredare spektrum av produkter.

Kaffe Guldfilter: En Banbrytande Upplevelse i Kaffevärlden
 • 16 Jan, 2024

Kaffe är mer än bara en dryck. Det är en upplevelse, en ritual och för många en nödvändig start på dagen. Det pågår ständig innovation inom kaffevärlden för att förbättra smak, doft och bryggningsmetoder. En av de senaste trenderna som vinner popularitet är användningen av kaffe guldfilter. Denna enkla men effektiva uppgradering till kaffebryggningsprocessen lovar att ta din kaffeupplevelse till nya höjder. Vad är Kaffe Guldfilter? Ett kaffe guldfilter är inte bara en vanlig bryggenhet; det är en högpresterande filter tillverkad av rostfritt stål med en guldbeläggning.

Fördelar med att dricka koffeinfritt kaffe
 • 26 Jul, 2023

Det råder ingen tvekan om att kaffe är en av de mest populära dryckerna i Sverige och världen. Många dricker dessutom flera koppar om dagen. Det är inte så konstigt med tanke på att det finns flera hälsofördelar, även om du väljer att dricka koffeinfritt kaffe. Koffeinfritt kaffe har fått ett dåligt rykteMånga kaffedrickare blir väldigt skeptiska när man nämner att det är ett koffeinfritt kaffe. Det beror oftast på att många faktiskt dricker kaffe för att få en koffeinkick.

Kaffebönor, ett mirakellivsmedel för friskare hår?
 • 25 May, 2023

Vem skulle ha trott att en enkel kopp kaffe kan göra underverk för ditt hår? Kaffebönor har, utöver att vara en morgonrutin för många, också visat sig vara en fantastisk naturlig behandling för att främja ett hälsosamt och vackert hår. I den här inlâgget kommer vi att dyka djupare in i fördelarna med kaffebönor för ditt hår och hur du kan använda dem för att få fram det bästa i dina lockar.

Moccamaster - tidlös och populär
 • 18 Oct, 2022

Moccamaster brukar beskrivas som kaffebryggarnas Rolls-Royce - och det är med all rätta. Det är nämligen den bryggaren som många menar kan brygga det allra godaste kaffet. Moccamaster KBG962AO är inget undantag, snarare tvärtom. Det är en av företagets populäraste modeller och gissningsvis är det inte bara dess förmåga att brygga underbart espresso-liknande bryggkaffe, den här bryggaren är också uppskattad för sin snygga design. Om du är på väg att köpa en ny kaffebryggare, varför inte passa på att skaffa en modell som pryder sin plats på köksbänken och du är stolt över att visa upp?

Servera en inbjudande kaffe i espressoglas
 • 20 Sep, 2022

Idag finns det ett stort utbud av olika värmetåliga espressoglas. En uppsättning med stapelbara ripple glas från Ferm Living är ett exempel på vackra räfflade glas som passar till servering av all typ av dryck. En enkel eller dubbel espresso i klarglas skapar ett inbjudande blickfång vid servering då kaffets färg och dess gyllenbruna, naturligt smakrika skum, även kallat crema, framträder genom det transparenta glaset. Transparenta glas för espresso är också snygga och enkla att kombinera med övriga glas på en borddukning där du önskar matcha glasen i stilren design.

Tips i valet av kaffemaskin
 • 10 Aug, 2022

Älskar du kaffe så är du säkert medveten om att du är långt ifrån ensam. Faktum är att svenskarna är sexa på listan över länder som dricker mest kaffe i världen. Om du någonsin funderat på att byta ut din gamla kaffebryggare eller kanske komplettera den med en mer avancerad kaffemaskin, så finns några saker du ska tänka på. Först och främst ska du fråga dig när du dricker som mest kaffe.

Olika typer av kaffebönor - en guide
 • 06 Jul, 2022

Det finns tre sorters kaffebönor som används idag: arabica, liberia och robusta. De tillhör alla tre släktet kaffe och härstammar från Afrika, men skiljer sig både i vilket landskap de växer och vilket slags kaffe man kan göra av dem. Arabica är den i särklass populäraste bönan och det är förmodligen den som är i det kaffe du använder med din kaffebryggare varje morgon. Jämfört med de andra två sorterna är arabica en ganska mild, men i synnerhet väldigt mångsidig böna.

Kaffebryggare med kvarn - en guide
 • 05 Apr, 2022

Hur lyxigt vore det inte att kunna vakna upp och brygga kaffe på nymalda bönor varje dag? Det är precis vad du kan om du har en kaffebryggare med kvarn. Då har du även en kaffebryggare som kan göra allt. Det kostar lite mer än en vanlig bryggare men för många kaffeälskare är det värt det. De billigaste modellerna börjar runt 1000 kronor. Kapacitet och storlekNär du ska välja en kaffebryggare med kvarn måste du tänka över vart den ska stå i köket.

Rätt kockkniv för rätt ändamål
 • 25 Oct, 2021

Det som skiljer en kockkniv från en vanlig kniv är att den förra är en kniv som passar till nästan allt och är av särskilt hög kvalitet. Den är till för flitig användning. Den har superskarp udd som gör att matlagningen blir mycket lättare och roligare. Det är tåliga knivar som håller i många år och är lämpliga att användas för tyngre uppdrag. Kniven skall vara välbalanserad och smidig att hantera.

Köksmaskiner som gör matlagning och bakning snabbare
 • 17 Sep, 2021

Det finns många köksmaskiner som underlättar arbetet så som matlagning och bakning i köket, och detaljhandeln svämmar över av tusentals olika modeller med varierande funktioner. Men vilka är de bästa köksmaskinerna och vad utmärker en riktigt bra maskin? Läs vår artikel där vi redogör för de vanligaste och mest populära köksmaskinerna och deras olika funktioner så kanske det underlättar lite när du ska handla ett nytt redskap nästa gång. Köksmaskiner och inredning i vacker designEtt varumärke som svenska Scandinavian Design Factory har satsat på att ta fram en serie med väldesignade köksredskap i naturmaterial med ett minimalistiskt uttryck som är något utöver det vanliga.

Köksmaskiner - de här behöver du i köket
 • 08 Sep, 2021

Köksmaskiner är ett måste i många kök. Du kan framställa olika glassmaker, underbara röror och läckra pastarätter. Vid valet av köksmaskin är det viktigt att du funderar på vad den kan användas till och vilka andra tillbehör du kan behöva. De vanligaste köksmaskinerna som behövs i varje hem är en hushållsmixer som hjälper dig hacka grönsaker eller göra smoothies. En mixerstav är perfekt för att blanda soppor eller krossa is. Elvispen är en klassiker som underlättar vispandet av grädde till tårtor och maränger.

Kaffebutik Stockholm - tips när du väljer kaffe
 • 31 Aug, 2021

För kaffeälskaren så är det såklart viktigt att morgonkaffet smakar som det ska, samt att det ger den där lilla efterlängtade kicken innan man åker iväg på jobbet. Att välja rätt kaffe kan kännas svårt för många, och då blir det ofta så att man bara tar första bästa kaffepaket när man är ute och handlar. Vi vill ändra på detta och hjälpa dig hitta bästa tänkbara Kaffebutik Stockholm och i resten av Sverige.