Senaste inläggen

Kaffebryggare med kvarn - en guide
  • 05 Apr, 2022

Hur lyxigt vore det inte att kunna vakna upp och brygga kaffe på nymalda bönor varje dag? Det är precis vad du kan om du har en kaffebryggare med kvarn. Då har du även en kaffebryggare som kan göra allt. Det kostar lite mer än en vanlig bryggare men för många kaffeälskare är det värt det. De billigaste modellerna börjar runt 1000 kronor. Kapacitet och storlekNär du ska välja en kaffebryggare med kvarn måste du tänka över vart den ska stå i köket.

Rätt kockkniv för rätt ändamål
  • 25 Oct, 2021

Det som skiljer en kockkniv från en vanlig kniv är att den förra är en kniv som passar till nästan allt och är av särskilt hög kvalitet. Den är till för flitig användning. Den har superskarp udd som gör att matlagningen blir mycket lättare och roligare. Det är tåliga knivar som håller i många år och är lämpliga att användas för tyngre uppdrag. Kniven skall vara välbalanserad och smidig att hantera.

En mixer
Köksmaskiner som gör matlagning och bakning snabbare
  • 21 Sep, 2021

Det finns många köksmaskiner som underlättar arbetet så som matlagning och bakning i köket, och detaljhandeln svämmar över av tusentals olika modeller med varierande funktioner. Men vilka är de bästa köksmaskinerna och vad utmärker en riktigt bra maskin? Läs vår artikel där vi redogör för de vanligaste och mest populära köksmaskinerna och deras olika funktioner så kanske det underlättar lite när du ska handla ett nytt redskap nästa gång. Köksmaskiner och inredning i vacker designEtt varumärke som svenska Scandinavian Design Factory har satsat på att ta fram en serie med väldesignade köksredskap i naturmaterial med ett minimalistiskt uttryck som är något utöver det vanliga.

Kaffebutik Stockholm - tips när du väljer kaffe
  • 31 Aug, 2021

För kaffeälskaren så är det såklart viktigt att morgonkaffet smakar som det ska, samt att det ger den där lilla efterlängtade kicken innan man åker iväg på jobbet. Att välja rätt kaffe kan kännas svårt för många, och då blir det ofta så att man bara tar första bästa kaffepaket när man är ute och handlar. Vi vill ändra på detta och hjälpa dig hitta bästa tänkbara Kaffebutik Stockholm och i resten av Sverige.